jueves, agosto 04, 2005

Que no enteneu de "No volem autopistes"?





Esta molt clar, no es que no ho entenguin, es que es sous els hi tapen es ulls i ses orelles. Jo soc un eivissenc que com molts altres es volen sumar a sa protesta antiautopista, dona sa casualitat que encara no he parlat amb ningu que em digui "jo vull autopista" (aixo perque no he parlat directament amb es senyor A. Matutes o amb es seus respectius parents). S'illa esta desfeta hi ha poques coses que es conservin be i encara ens dedicam a destrir més es pocs encants que queden a aquesta fabulosa illa i no nomes això si no que a mes a mes perjudicam visiblement a sa gent de classe mitja que va a trebllar cada dia per dur endevant les seves families tombantlis ses cases que segurament no nomes tenen un valor monetari si no també sentimental, petits negocis ( no gaire importants com s empresa de sucs es veu) i a mes sa imatge d una illa que cada vegada deixa de ser mes verda i es torna mes i mes gris. Es una llastima que aquesta gent que tendria que representar es poble només represnti ses seves butjaques ique damunt vagin de altruistes per la vida perque han regalat uns terrenys que no valen una merda tal i com estan en aquest moment. Senyors aixo es un cancer i o es talla d'arrel i comença a haver-hi bona gent ( no dic bons partits politics ) a es carrecs importants o mos enfonsarem amb es ciment i s'asfalt d'aquesta illa.
Hi ha cents de coses per arreglar a questa illa, pero esta clar que lo primer es embutjacarses es sous i aferrase a les ventatges que els hi donaran a es seus negocis les maleides autopistes.

  • No volem autopistes
  • 3 Comentarios:

    At 8:27 p. m., Anonymous Anónimo comento...

    Cada vegada més, me fa vergonya ser eivissenc. Ses proximes eleccions hi hauria d'haver majoria absoluta des vot en blanc, ja que no ho fan be ni uns ni es altres.

     
    At 5:31 p. m., Anonymous Anónimo comento...

    Pos va a ser que no...

     
    At 11:50 p. m., Anonymous Anónimo comento...

    Pues yo voy a poner el voto opuesto y no por fastidiar; hacen falta, nuestra red viaria es lamentable y si el ayuntamiento decide poner un mojón apestoso de 5 metros en la puerta de tu casa te tienes que joder, claro que suponemos que lo hacen por el bien común y si pagamos impuestos es para que mejoren y construyan, no me da la gana pagar para que se lo guarden; además no entiendo por que se oponen al progreso ni a los que deciden que una inmundicia de terreno sea declarado patrimonio de la humanidad. Acaso alguien cree que los turistas con pasta quieren venir y pasar 10 minutos en caravana cada vez que quieran salir? Creo que asi es como nos cargaremos la isla: perdiendo al turismo. Que construyan y construyan, cada hotel nuevo deja obsoletos otros 2, es la unica manera de evolucionar y progresar, y seguramente eso hará que todo lo que se quede atras acabe derrumbado para tener algo mejor, dudo mucho que la construcción continuada provoque una mala situación a largo plazo y sé que Ibiza tiene unos limites, pero no me parece bien que la isla (mi querido hogar) se quede como está, ha avanzado hasta cierto punto y como era de esperar el nivel tiene que bajar, hay que continuar mejorando, así que fuera los campos llenos de hierbajos y las tumbas de matusalén, renuncio a lo viejo para modernizar el mundo.

     

    Escribe un comentario

    << Principal